Om oss

Om Valbo Fasad Entreprenad AB

Idag är Valbo Fasad Entreprenad AB med våra 40 kunniga yrkesmän och 30 års erfarenhet från branschen, en viktig resurs för dig som byggare eller fastighetsägare. Genom målmedveten satsning är vi idag specialister på alla typer av fasadputsarbeten, murningsarbeten och balkongrenoveringar.

Hos oss får Ni en komplett samarbetspartner som även tar ansvar för hela den utvändiga totalentreprenaden och samordnar målning, takrenovering, plåtarbeten osv. i samband med att vi utför fasad- eller balkongarbeten om så önskas. ​

Valbo Fasad Entreprenad AB erbjuder dig kvalitet och specialist kompetens samt följer gällande kvalitetsnormer. Vi samarbetar och utför arbeten åt byggföretag, bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsföretag samt privata fastighetsägare från Sundsvall i norr till Stockholm i söder. ​

​Välkommen att höra av dig till oss för en förutsättningslös diskussion, ett gott råd eller en offert.

Hållbarhet

Inom vårt företag har vi en verksamhet som kan innehålla arbetsmiljörisker. Självklart ska företaget och de anställda följa lagar, föreskrifter och normer som samhället ställer på verksamheten.

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.