slider 3.jpg

Fasadputsning

Under 30 år har vi arbetat med all typ av fasadputs, såväl inom renovering som nyproduktion. När det gäller renovering av putsfasader börjar vi med att analysera den befintliga fasadens puts och putsfärg.

LÄS MER
Screen Shot 2018-10-10 at 10.47.04.png (1)

Murning

Vi på Valbo Fasad Entreprenad AB erbjuder tjänster inom all typ av murning såsom tegel, leca och lättbetong. Vi har behörighet enl. Murning klass 1 vilket innebär att vi får utföra murning över 2 våningar samt konstruktionsmurning.

LÄS MER
screen-shot-2018-10-24-at-122627.png

Balkonger

Vi utför renoveringar av balkonger med de på marknaden mest förekommande ​balkongrenoveringssystemen såsom Sto, Weber och Sika. Vi samarbetar tätt tillsammans med leverantören på respektive objekt för att säkerställa att rätt åtgärd utförs.

LÄS MER
Snoskottning.png

Snöskottning

Behöver ni hjälp med takskottning eller nedtagning av istappar vänder ni Er med fördel till oss. Vi är utbildade enl. ”skotta säkert ” vilket innebär en trygghet för Er som beställare.

LÄS MER

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till vår karriärsida