Nytt nummer av Fasadgruppens kundtidning ute nu!

Femte numret av Fasadgruppens kundtidning är äntligen ute nu! Tidningen bjuder på en blandning av tips, nyheter, reportage om koncernens medarbetare, kunder, samarbetspartners och branschen i stort.

Tidningen vänder sig till en bred målgrupp i branschen, vilket innefattar såväl kunder och samarbetspartners som alla medarbetare internt. Stort fokus är hantverket, intervjuer och reportage samt tips till kunderna.

Det här numret bjuder bland annat på ett reportage om en av våra leverantörer, vi träffar en av Energimyndighetens experter inom energieffektivisering. Dessutom möter vi koncernens första kvinnliga vd liksom Byggsandra – Sveriges första bygginspiratör. Som vanligt har vi också gett oss ut och kikat på ett par extra intressanta projekt.

Med många företag inom samma verksamhetsområde, utspridda på olika delar Sverige, Norge och Danmark  så har Fasadgruppen en enorm kunskapsbank att dela med oss av – och det vill vi bland annat göra genom tidningen. Tidningen ges ut två gånger per år. Den finns tillgänglig i tryckt och digital form att bläddra i här nedan.