Kulturhuset i gamlastaden

Vi är stolta över att ha renoverat fasaden på en av stadens mest ikoniska byggnader! Det här projektet var verkligen en utmaning för oss, men med vårt erfarna team och moderna teknik kunde vi förvandla den gamla och slitna fasaden till en vacker och modern struktur.

Projektet i helhet

Vi jobbade nära med kunden för att säkerställa att vi förstod deras vision och behov och vi lyckades överträffa deras förväntningar. Vårt team var noga med att bevara byggnadens karaktär och unika drag, men samtidigt förbättra dess energieffektivitet och prestanda.

Resultatet

En fasad som var både vacker och funktionell, och som kommer att förbli så i många år framöver. Vi är stolta över att ha levererat högsta kvalitet på vårt arbete och ha överträffat kundens förväntningar.

Om du är i behov av en fasadrenovering eller byggnation, kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att förvandla din byggnad.

"Jag är så imponerad av det arbete som utfördes på vår byggnad! Fasaden var i så dåligt skick, men med hjälp av detta fantastiska team kunde vi förvandla den till något vackert och modernt. De var mycket professionella och lyhörda för våra behov, och vi är mer än nöjda med resultatet. Jag skulle definitivt rekommendera dem till alla som behöver en fasadrenovering eller byggnation." -Projektbeställare

Uppdragsbeskrivning: Fasadmurning vid nyproduktion av forskarbostäder. 

Omfattning: 7000 moch cirka 1 halv miljon stenar har lagts. 

Adress: Solna

Kommun: Stockholm

Beställare: Bygg AB 

Materialleverantör: Tegelproffset

Slutfört: 2020